Alpe Arnold wordt Vrede Rust

Alpe Arnold wordt Vrede Rust

Alpe Arnold was een enerverende naam vonden we zelf, maar we zijn helaas nu genoodzaakt er afscheid van te nemen. Want om nou een 150 jaar oude boerenhoeve van naam te veranderen? Dat leek ons iets teveel van het goede al was het maar omdat we anders een volledig nieuw toegangshek zouden moeten laten smeden.

Nee, Alpe Arnold was een mooie start van ons als familie. Een familie die snoof aan het leven in de ongerepte natuur; een leven wat echter voor de lange termijn lastig voor te stellen was.

Sinds eind mei zijn daarom we terug in ons thuisland Nederland en we hebben een mooie stek gevonden. Die stek heet Vrede Rust en bestaat onder andere uit een 150 jaar oude houten boeren huis. Net nu de familieuitbreiding afgerond is (Jona Arnold is vandaag precies 2 weken oud) gaan we aan ons nieuwe project starten. Vrede Rust here we come.

Op vrederust.com gaan we binnenkort van start met berichten over onze nieuwe stek. Hopelijk zien we je daar!

Geef een reactie